sobota, 27. oktober 2012

100% strategija - "Biti ali ne biti"

Veliko vas ugotavlja, da ste v preteklosti že poskušali ustvariti dobiček na dolgi rok na podoben način, kot nam kaže naša strategija, a na koncu vendar ni bilo tako želenega uspeha. Sprašujete se, zakaj je tokrat drugače. Tako enako, pa vendar tako drugače.

Dejstvo je, da je naš sistem izredno uspešen, kar navsezadnje poskušamo pokazati skozi naše objave. Včasih je potrebna le minimalna sprememba in že lahko kujemo dobiček. Za to je pogosto potreben le korak naprej v razmišljanju. Korak v pravo smer.

Ali obstaja 100% strategija, 100% sistem? Mnogi si postavljate to vprašanje, upate da je tako, spet drugi pa ste trdno prepričani, da 100% sistema ni. Mi ne trdimo, da obstaja, z gotovostjo pa lahko zatrdimo, da se številki 100 lahko zelo približamo. Če spremljate naš blog, ste zagotovo opazili, da smo nekajkrat zabeležili tudi manjšo izgubo. Potrebno pa se je zavedati, da te "izgube" za nas niso izgube v pravem pomenu besede, ampak smo tako rešili naš vložek, za katerega ves čas poudarjamo, da ga ne moremo izgubiti, če le sledimo navodilom sistema. Torej smo vendarle še bližje 100% strategiji oz. sistemu.

V delovanje našega sistema smo trdno prepričani in to delovanje boste tako kot doslej še naprej lahko spremljali na tem blogu.

Ni komentarjev:

Objavite komentar