sreda, 10. oktober 2012

Sistem trgovanja

Mnogi nas sprašujete kako stavimo, kako je mogoče, da imamo skoraj vse stave dobljene, kako izberemo tekme, kaj je pri tem pomembno in podobno.

Tukaj bomo napisali nekaj dejstev o sistemu in odgovorili na nekaj vprašanj, za dodatna pojasnila pa nas kontaktirajte na naslov befayre@gmail.com.

Naš sistem trgovanja predvideva stave izključno na Betfairu, v poštev pride nogomet in kot že samo ime pove, gre za trgovanje oz. trading. Stave so netvegane, kar pomeni, da lahko stavimo tudi večjo vsoto, saj je ob upoštevanju navodil ne moremo izgubiti. Običajno na eno stavo oz. trade dobimo od nekaj centov do nekaj evrov - kar je odvisno od višine naših vložkov, lahko so ti zneski tudi manjši ali večji - v najslabšem primeru pa ravno toliko lahko izgubimo. Kot je razvidno iz printscreenov na tem blogu, se je v tem mesecu doslej "izgubljena" stava zgodila dvakrat. V bistvu to niti ni izgubljena stava, saj smo po navodilih morali le rešiti celoten vložek.

Zakaj pravimo, da ne moremo izgubiti celega vložka? Zato, ker skladno z navodili lahko stavimo le v določenem trenutku tekme in le ob določenem trenutnem rezultatu. Na ta način se izognemo morebitnim nepredvidenim golom, rdečim kartonom itd.

2 komentarja:

  1. Pozdravljen,

    mene pa zanima, kot najbrž še koga, koliko % predstavlja dobiček glede na ulog? Oz. drugače - kolikšna je minimalna banka za tovrstno trgovanje, če ciljamo na 1€ dobička na tekmo?

    Hvala in srečno še naprej

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za 1€ dobička na tekmo je dobro imeti cca. 60 - 100€, je pa veliko odvisno od nihanja kvot. Včasih lahko s 50€ vložka dobimo le 0,4€, včasih pa tudi 2€.

      Bistvo trgovanja pri tem sistemu je, da tudi če stavimo vseh v tem primeru 60 - 100€, teh ne moremo izgubiti. Staviti je namreč potrebno takrat, ko ni možno, da nas preseneti kakšen gol, rdeči karton ali pa preprosto "suspended" na betfairu. Kako stavimo in kdaj, je točno napisano v navodilih.

      Skratka, s cca. 60 - 100€, ki jih vložimo lahko na tekmo dobimo cca. 1€ (ali nekaj manj ali več) ali pa tudi cca. toliko lahko izgubimo, če se ne zgodi to kar pričakujemo.

      Izbriši