sreda, 17. oktober 2012

Pregled stav 16. in 17. oktobra 2012

V zadnjih dveh dneh smo se spet bolj posvetili konjskim dirkam, tako da za nogomet ne ostaja veliko časa. Kljub temu naš sistem izvrstno deluje, kar je razvidno tudi iz današnjega printscreena.


5 komentarjev:

  1. Me zanima koliko so sedaj vlozki?

    OdgovoriIzbriši
  2. Naša banka, ki smo jo namenili za stave na nogomet, je bila sredi avgusta 100 eur. Banka se je postopoma povečevala, tako da v tem mesecu stavimo cca. 300-500 eur naenkrat. Včasih je ta znesek manjši, včasih večji, vendar ponovno poudarjamo, da po tem sistemu tega denarja ni mogoče izgubiti, se je pa seveda potrebno držati navodil. Ker gre za trgovanje, so dobički odvisni tudi od razlike med back in lay kvoto. V zgornjem primeru se je v dveh primerih, kjer je največji profit zgodila večja razlika v kvoti, tako da ni nujno, da je vzrok za večji dobiček tudi večji vložek. Kot je že napisano pod eno izmed objav, je za 1 eur dobička potrebnih cca. 60-100 eur, ki pa jih (ponavljamo) ne moremo izgubiti. Lahko dobimo cca. 1 eur ali pa v najslabšem primeru izgubimo cca. 1 eur.

    OdgovoriIzbriši
  3. Super ti gre zaenkrat in upam da bo tako tudi naprej. Me pa moti, da se povdarja da vložka ni možno izgubiti. Če staviš 300-500 eur naenkrat in ker gre za trgovanje to pomeni, da moraš stavit še drugo kontra stavo. In kaj če ti je ne uspe? Če se zapre market, če izgubiš internetno povezavo, če zmanjka elektrike, če ti crkne računalnik? Vem da je možnost za to podobna kot sedmica na lotu a vendarle je možno. Žal vem iz lastnih izkušenj. In en tak dogodek je dovolj da gre vse u ku...

    OdgovoriIzbriši
  4. Se strinjamo, ampak se da te možnosti zelo zmanjšati. Stavi se takrat, ko mi v vseh letih še nismo doživeli, da bi se zaprl market. Drugo stvar (prekinitev interneta, ostanemo brez elektrike, ali crkne računalnik) pa rešimo tako, da imamo med stavo vedno vklopljen mobitel, kjer lahko položimo stavo preko mobitelovega omrežja. Sicer je še vedno možno, da gre kaj narobe, a povejte mi: kolikokrat se zgodi, da nam istočasno crkneta računalnik in telefon?

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja zanimivo stavljenje ni kej. Zanimivo da ni nobenega velikega minusa:). Če gre stavljenje med polčasom oz. pred samo tekmo moraš imeti res dober nos kako se kvote gibljejo. Ponavadi nihajo kvote na slabšo ekipo oz. tisto ki izgublja tekmo. Tukaj se lahko ustvarja trad ampak z velikim nosom za nihanje kvot:)

    OdgovoriIzbriši